fbpx

Maak elke gelegenheid bijzonder

Huwelijk · Jubileum · Communie · Diner · Personeelsfeest · Verjaardag · Uitvaart

Passie voor paard en koets

Mijn naam is Geoffrey Horemans en samen met mijn vriendin ben ik de bezieler van dit koetsenbedrijf. Met jarenlange ervaring als menner en koetsier en vooral veel passie voor paard en koets bent u bij ons in goeie handen. Wij kijken er alvast naar uit u mee te nemen in een bijzondere ervaring !

 
Waarom een koets huren bij Koetsenverhuur Geoffrey Horemans?

Onze authentieke koetsen en prachtige Friese paarden zetten u in het middelpunt van de aandacht op uw bijzondere dag en zorgen voor mooie, blijvende herinneringen en schitterende foto’s.

Droom alvast weg bij het horen van het hoefgetrappel wanneer onze prachtige paarden bij u de straat in komen rijden. Ga Back to Basics en ervaar vervoer zonder stress.

Koetsenverhuur Geoffrey Horemans biedt een ecologische manier van vervoer waardoor we de lage emissiezones in kunnen rijden zonder problemen.

Ook het ceremoniële aspect draagt Koetsenverhuur Geoffrey Horemans hoog in het vaandel; Onze koetsiers zijn steeds stijlvol en naar gelegenheid uitgerust.

Wij zorgen persoonlijk voor jullie wensen en bieden net dat ietsje meer bij elke gelegenheid !

Onze koetsen

Koetsenverhuur Geoffrey Horemans helpt je met het creëren van de juiste sfeer voor elke gelegenheid.

Stap mee in het verhaal dat elke koets vertelt en maak zelf de mooiste  herinneringen.

Neem een kijkje in onze unieke collectie en kies de perfecte koets voor jouw gelegenheid.

Ook zorgen wij steeds voor de netheid van de straten. Onze paarden worden voorzien van niet zichtbare opvangzakken.’

Evenementen

Huwelijken

Beleef een wondermooie huwelijksdag vol bijzondere momenten en blijvende herinneringen. Wij zorgen persoonlijk voor een onvergetelijke ervaring !

Of schakel Koetsenverhuur Geoffrey Horemans in om je geliefde te verrassen…

publieke evenementen

Ook voor andere bijzondere evenementen of evenementen op maat kan je bij ons terecht. Zo heeft Koetsenverhuur Geoffrey Horemans reeds haar diensten bewezen bij filmopnames, intrede Sinterklaas, Kerstmarkten, Make A Wish, etc.

Shuttle dienst

Met Koetsenverhuur Geoffrey Horemans is het mogelijk een  shuttledienst te organiseren voor eender welke gelegenheid van de parking of andere ophaalplaats naar het evenement. Je kan hierbij kiezen tussen  kleine koetsen of een paardentram.

Uitvaart

Met steeds de grootste discretie en met uw plaatselijke begrafenisondernemer zorgen wij ervoor dat uw geliefde vervoerd kan worden met paard en koets zodat u in alle rust en sereniteit afscheid kan nemen.